Schwarzkopf BC Bonacure, Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp Treatment

1. КАК ИЗГЛЕЖДА И ОТ КАКВО Е СЪСТАВЕНО?

Oil Miracle Rose от Schwarzkopf изглежда наистина добре. Бутилката е изработена от прозрачна пластмаса, гладка и олекотена. Тя е тясна и тънка, с позлатена капачка. Всъщност дизайнът на продукта е привлекателен.

Въпреки че не разполага нито с помпа, нито с пипета (приложението е трудно), бутилката изглежда сладка, когато се постави в банята.

Продуктът съдържа три естествени масла, масло от дива роза, масло от роза и кайсиево масло, чиято цел е да осигурят дълбоко подхранване и овлажняване, както и да се погрижат за скалпа. Цветните масла успокояват скалпа, като облекчават раздразненията и блокират навлизането на токсини в косата. За съжаление, Oil Miracle Rose съдържа и алкохол (бензилов алкохол), който може да наруши работата на скалпа, ако се използва дълго време. Не е обяснено какво седи зад термина „парфюм“; не знаем дали прилагаме късоверижно съединение, лош алкохол или може би безопасен полиол.

2. ЗА КАКЪВ ТИП КОСА Е ПОДХОДЯЩО ТОВА МАСЛО?

Oil Miracle Rose от Schwarzkopf може да се прилага върху всички типове коса, но по-голямата част от продукта ще попие в дехидратираната, без жизненост и блясък коса.

3. КАК ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ?

Oil Miracle Rose може да се приложи по 3 начина:

  1. Преди измиване на косата (маслото се използва за масаж на скалпа, като трябва да остане за няколко минути).
  2. Върху влажна коса, преди сушене.
  3. Върху суха коса, веднага след измиване и оформяне на прическа, така че да придаде блясък на кичурите и да се погрижи за тях.

При нанасянето на продукта е важно да се използва само малка част от него. В противен случай маслото ще утежни косата. Когато премахвате продукта, производителят предлага измиване на кичурите по два пъти с шампноан, тъй като това ще помогне да се отървете напълно от маслото.

4. КАКВИ ЕФЕКТИ ИМА?

Oil Miracle Rose от Schwarzkopf овлажнява скалпа и го почиства. Благодарение на това косата може да стане по-силна, да спре да опада и да не се омазнява. Също така, облекчава всички възможни възпаления върху скалпа. Косата се сдобива с блясък и е копринено мека.

5. ЗАЩО СЕ ПРЕПОРЪЧВА?

Маслото за коса е наистина хубаво и изумява със своят деликатен, напомнящ на рози аромат. Освен това осигурява грижа за кожата на главата и косата. Oil Miracle Rose от Schwarzkopf изненадва с множеството приложения; може да се използва като маска за коса или скалп, балсам за коса върху влажна или суха коса или серум за краищата на косата.

6. ИМАЙТЕ ПРЕДВИД…

  • трудно нанасяне; бутилката на Oil Miracle Rose е доста непрактична. Маслото е доста течно и, за съжаление, се разлива лесно
  • бензиловият алкохол е раздразващ
  • ароматни субстанции
  • малко количество естествени масла