Morrocanoil, Oily Scalp Treatment

1. КАК ИЗГЛЕЖДА И ОТ КАКВО Е СЪСТАВЕНО?

Moroccanoil Oily Scalp Treatment се намира в тъмна плоска бутилка с небесно син етикет и стъклена пипета. Самата бутилка е естетически издържана, въпреки че напомня повече на лубрикант, каквито се намират в аптеките, а не на продукт за грижа за косата.

Обемът на Moroccanoil Oily Scalp Treatment е малък, за съжаление (особено когато го сравним с цената му). Бутилката съдържа само 45 мл.

Moroccanoil Oily Scalp Treatment съдържа основно арганово масло – много популярно масло, което е признато и оценено благодарение на полезното действие, което има върху косата и скалпа. Аргановото масло подхранва в дълбочина и регенерира косата, особено кичурите, които често са подлагани на стилизиращи процедури. То предпазва косата от високите температури от сешоар, маша или преса. Нещо повече, маслото се грижи и за скалпа чрез балансиране на действието на мастните жлези и противодейства на пърхота.

The Ginger Root Oil стимулира космените луковици за по-ефективна работа и ускорява растежа на косата. Благодарение на маслото, кичурите стават гладки и блестящи. Ако се нанася редовно, Ginger Root Oil не омазнява скалпа. Действието му се подсилва от лавандуловото масло, което често се използва в областта на козметиката при проблеми с мазен скалп, който е склонен към раздразнения и алергии.

Пшеничните протеини, включени в състава на Moroccanoil Oily Scalp Treatment, проникват в косата, достигайки корените, за да помогнат на косата да поддържа хидратация. Освен това, протеините възстановяват увредената структура на косата.

За съжаление, Moroccanoil Oily Scalp Treatment съдържа значителни количества ксантанова гума, която е синтетично съединение, регулиращо плътността на продукта и повишаващо неговата дълготрайност. Това вещество има комедогенно действие и може да запуши порите на скалпа.

2. ЗА КАКЪВ ТИП КОСА Е ПОДХОДЯЩО ТОВА МАСЛО?

Moroccanoil Oily Scalp Treatment е предназначено за коса, която има тенденция към бързо омазняване. Също така, то се грижи за мазния скалп, което е много важно, тъй като прекомерното количество себум влияе на външния вид на косата и нейното здраве.

3. КАК ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ?

Маслото трябва да се нанася върху кожата на главата преди измиване на косата. Най-добре, ако се използва на порции, така че разделете косата на четири или шест кичура и нанесете маслото върху всеки един от тях. Moroccanoil Oily Scalp Treatment трябва да се масажира деликатно с върха на пръстите, за да стимулира кръвообращението в скалпа. След като се нанесе, маслото трябва да се остави за 10 минути и след това да се отстрани. Производителят предлага шампоани за коса със съответстващ продукт от същата серия, а нанасянето на един от балсамите на Morrocanoil е финалната стъпка. Moroccanoil Oily Scalp Treatment трябва да се използва веднъж седмично.

4. КАКВИ ЕФЕКТИ ИМА?

Moroccanoil Oily Scalp Treatment регулира степента на омазняване на скалпа. Косата вече не е слаба и придобива жизненост, а количеството себум е балансирано. Маслото повдига косата в корените, като придава обем, и в същото време противодейства на омазняването на скалпа.

5. ЗАЩО СЕ ПРЕПОРЪЧВА?

Moroccanoil Oily Scalp Treatment е чудесно решение за тези, които губят битката за красива коса. Маслото регулира производството на себум. Значителен плюс на продукта е, че не трябва да се използва често. Друга положителна черта е добре направеният подбор на естествени масла.

6. ИМАЙТЕ ПРЕДВИД…

  • стъклена бутилка (може да се счупи)
  • малък обем сравнение с висока цена
  • съдържание на ксантанова гума; това е синтетично вещество, което може да предизвика раздразнения; действа комедогенно