Khadi Vitalising Hair Oil

1. КАК ИЗГЛЕЖДА И ОТ КАКВО Е СЪСТАВЕНО?

Khadi Vitalising Hair Oil принадлежи на група с изключителни продукти – основно създадени за процедура с масло за коса.

Производителят е успял да създаде елегантна бутилка, която, едновременно с това, придава ориенталски елемент към дизайна.

Khadi съдържа разнообразие от добре съчетани естествени масла:

  • Масло от Amla – забавя посивяването на косата и укрепва космените луковици. Благодарение на това косата е здраво вкоренена и спира да опада.
  • Масло от Bringraj – подсилва действието на amla, укрепва космените луковици, регенерира скалпа и ускорява растежа на косата.
  • Масло от Brahmi – друга Аюрведа билка, която укрепва косата и ускорява растежа.
  • Сусамово масло – известно със свойствата си да противодейства на накъдрянето на косата. Помага при поддържане на подходящо ниво на хидратация на косата и скалпа, предотвратява дехидратацията.
  • Рициново масло – грижи се за скалпа, лекува и облекчава всички раздразнения, премахва пърхота. Значително ускорява растежа на косата.
  • Кокосово масло – признато заради действието му против дехидратиране. Създава слой върху кичурите, като предпазва косата и противодейства на уврежданията.
  • Масло от розмарин – поддържа скалпа в добро здраве, балансира производството на себум, оставя косата чиста и осигурява обем.
  • Масло от моркови – богато е на бета каротин, поради което забавя процесите на стареене на косата, противодейства на косопада и чупливостта, придава гъвкавост

2. ЗА КАКЪВ ТИП КОСА Е ПОДХОДЯЩО ТОВА МАСЛО?

Въпреки че маслото се препоръчва за всички типове коса, хората с опадаща, слаба и дехидратирана коса ще извлекат максимална полза от продукта. Неговото действие е да укрепва косата и да ускорява растежа. Благодарение на системното използване на маслото за коса и скалпа, най-накрая може да порасне бебешката коса, която постепенно да увеличи плътността на цялата коса.

3. КАК ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ?

Маслото трябва да се нанася върху косата (по цялата й дължина, без да се изплаква), за да се осигури незабавен блясък и жизненост на кичурите. За съжаление, интензивният аромат, който наподобява повече на магазин, продаващ подправки, а не на продукт за коса, обезсърчава използването на продукта. Поради тази причина, най-доброто решение е поставянето на маслото върху косата и скалпа и почистването му след определен период (най-малко два часа, максимум – за цяла нощ). По този начин ще се отървете от неприятния аромат на Khadi.

4. КАКВИ ЕФЕКТИ ИМА?

Точно след първата употреба на маслото Khadi, косата става блестяща и копринена на допир. Системното използване на маслото (най-добре ако се нанася два пъти на ден) помага за уплътняване на косата и за оптическо увеличаване на нейният обем (косата започва да се повдига в корените). Чистият скалп олекотява косата, следователно тя вече не е тежка, нито е сплесната.

5. ЗАЩО СЕ ПРЕПОРЪЧВА?

Фактът, че маслото за коса Khadi е високо оценено, се дължи на много добрите резултати, които се получават от него. Ефективно и бързо противодейства на косопада, укрепва космените луковици, придава блясък и укротява кичурите. Освен това продуктът е лесен за употреба благодарение на прецизната пипета. 100 мл от него са достатъчни за дълго време.

6. ИМАЙТЕ ПРЕДВИД…

  • ароматът е много интензивен и някои хора може би няма да искат да го използват за процедури
  • стъклена пипета; въпреки че е много прецизна, трябва да внимавате да не я изпуснете и да се счупи