Hollywood Beauty Castor Oil Hair Treatment

1. КАК ИЗГЛЕЖДА И ОТ КАКВО Е СЪСТАВЕНО?

Hollywood Beauty Castor Oil се предлага в бял пластмасов буркан със зелена капачка. Този вид опаковка се определя от консистенцията на продукта. Hollywood Beauty Castor Oil изглежда като желе. Всъщност пластмасовият буркан изобщо не е привлекателен и прилича повече на лак за под, отколкото на козметика. Въпреки това, не трябва да се задрасква от списъка за пазаруване.

Hollywood Beauty Castor Oil съдържа редица естествени масла, витамини, ланолин и екстракт от алое.

Маслото може да ускори процеса на растеж на косата дори със до 5 см в рамките на един месец. Това действие се постига благодарение на естествените масла, от които се произвежда продуктът.

  • Рициново масло – ускорява растежа на косата и деликатно подчертава естествения цвят на косата. Това се счита за незаменима субстанция в борбата срещу пърхота.
  • Масло от жожоба – придава на косата блясък и мекота; съдържа уникалната мастна киселина (ейкозенова), която принадлежи към групата на мононенаситени мастни киселини. То се грижи за кожата на главата, укрепва космените луковици и хидратира. Освен това предпазва косата и скалпа от вредното действие на ултравиолетовата радиация и действа антибактериално. Подсилва фоликулите, благодарение на което косата расте по-здрава.
  • Бадемово масло – много деликатно и приятно миришещо масло, което действа успокояващо. Представлява източник на витамин А и Е, придава еластичност на косата и забавя процесите на стареене. Освен това, предотвратява дехидратирането. Бадемовото масло регенерира дехидратираната, чуплива и увредена коса.
  • Шафраново масло – това е изключително ексклузивно масло, което поддържа косата, придава блясък и подчертава естествения цвят. Противодейства на накъдрянето и се грижи за скалпа, като блокира токсините от околната среда да попаднат в косата.
  • Какаово масло – има регенеративни свойства, допълва витаминните дефицити в скалпа и косата, осигурява блясък и жизненост. Какаовото масло подарява на косата красив, интензивен блясък и вече не е къдрава.

Hollywood Beauty Castor Oil съдържа значително количество ланолин, който омекотява косата и й придава еластичност. Освен това, това вещество предпазва кичурите от механични увреждания. В състава на продукта маслото от mink (производителят заявява, че не са правени тестове върху животни, за да се извлече тази субстанция) съчетава много разнообразни полиненаситени мастни киселини и глицериди. Има омекотяващи свойства и предпазва кожата и косата от неблагоприятното въздействие на факторите на околната среда. Освен това укрепва липидната бариера на скалпа, омекотява, подхранва и защитава косата.

2. ЗА КАКЪВ ТИП КОСА Е ПОДХОДЯЩО ТОВА МАСЛО?

Hollywood Beauty Castor Oil се препоръчва за всички типове коса, както и за всички видове скалп, тъй като продуктът трябва да се прилага само върху скалпа.

3. КАК ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ?

Само малко количество масло трябва да се приложи върху скалпа. Трябва да внимавате да не прилагате прекалено много от продукта, тъй като може да утежните косата. Освен това продукът се премахва трудно, ако се прилага в по-големи количества.

4. КАКВИ ЕФЕКТИ ИМА?

Маслото се грижи за скалпа и стимулира действието на мастните жлези. В същото време, Hollywood Beauty Castor Oil укрепва космените луковици и ускорява растежа на косата, като косата става по-гъста и по-здрава. Ако се използва редовно, насърчава бебешката коса да расте.

5. ЗАЩО СЕ ПРЕПОРЪЧВА?

Hollywood Beauty Castor Oil подхранва и защитава косата и влияе върху бързото нарастване на косъма. Маслото има деликатен и страхотен аромат. Много е ефективно.

6. ИМАЙТЕ ПРЕДВИД…

  • консистенцията на Hollywood Beauty Castor Oil е плътна, така че е добре да не нанасяте твърде много от него
  • има огромно количество парафин, комедогенен продукт
  • грозна опаковка
  • с животински произход; Mink Oil може да не се хареса на хората, които защитават животните