Dabur Amla Hair Oil

1. КАК ИЗГЛЕЖДА И ОТ КАКВО Е СЪСТАВЕНО?

Amla Dabur се намира в плоска пластмасова бутилка. Тъй като бутилката е прозрачна, може лесно да се проследи продуктът (течен, с тъмнозелен цвят). Има обем 100 мл, но, за съжаление, не е ефективен. За да го нанесете върху косата, трябва да сте решителни, тъй като маслото има много интензивен и неприятен аромат, който дразни и остава върху косата няколко часа след отстраняването му.

Нито шампоан, нито балсам може да премахне този интензивен аромат.

 

Dabura Amla често се купува от всички, независимо от пола, които имат проблеми с косопад, плешивост и преждевременно посивяване на косата. Маслото съдържа екстракт от amla. Тази билка, комбинирана с канадското рициново масло, трябва да подобри процесите в скалпа, да забави стареенето на косата, да подсили космените луковици, кичурите да растат по-бързо и да станат по-силни. Маслото е много популярно в Индия и постепенно печели популярност в други части на света. Не само ниската цена насърчава хората да купуват продукта, но и резултатите, които се наблюдават след използване (след приблизително два или три месеца косопадът спира). Освен това, маслото от amla насърчава растежа на косата, така че продуктът е решение на проблемите за хора, които се опитват да пуснат косата си да расте.

За съжаление, Dabur Amla, въпреки че следва принципите на Аюрведа, не се прави само от естествени вещества, които са безопасни за скалпа. В състава му има и бензилов алкохол. Освен това, веществата, отговорни за аромата, с бутилиран хидрокситолуен (ВНТ) също принадлежат към алкохолите. Забележително е също, че Dabur Amla включва голямо количество парафин, което не влияе положително на косата и скалпа, ако се използва дълго време.

2. ЗА КАКЪВ ТИП КОСА Е ПОДХОДЯЩО ТОВА МАСЛО?

Dabur Amla е предназначено за коса без жизненост и при косопад. Целта му е да осигури облекчение на скалпа и да помогне за премахването на пърхота. Всички, които са забелязали първите сиви косми също са поканени да изпробват Dabur Amla.

3. КАК ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ?

Dabur Amla трябва да се прилага върху скалпа и косата (ако понасяте дразнещия аромат). Само малко количество от продукта е достатъчно (в противен случай може да утежни косата, тъй като се премахва трудно). Dabur Amla трябва да се остави върху косата за минимум 2 часа. След това трябва да го изплакнете с деликатен шампоан.

4. КАКВИ ЕФЕКТИ ИМА?

Dabur Amla ускорява растежа на косата и противодейства на косопада. Освен това придава блясък на косата и почиства скалпа. За съжаление, честото използване на продукта може да доведе до нежелани ефекти – косата може да се дехидратира, може да започне прекомерна секреция на себум върху скалпа, тъй като космените луковици могат да отслабнат с времето.

5. ЗАЩО СЕ ПРЕПОРЪЧВА?

Dabur Amla е евтино, а резултатите от действието му се забелязват бързо. Косата става по-силна и расте по-бързо.

6. ИМАЙТЕ ПРЕДВИД…

  • много неприятна интензивна миризма, от която е трудно да се отървете
  • нанасяне (течна консистенция, може да се разлее лесно)
  • алкохол в състава (повече от един)
  • дългото нанасяне може да попречи на работата на мастните жлези и да влоши състоянието на косата
  • Daur Amla може да промени цвета на фината коса