Масло за коса Nanoil

1. КАК ИЗГЛЕЖДА И ОТ КАКВО Е СЪСТАВЕНО?

Nanoil се предлага в три версии. Всяка от тях има различен състав. Основно разликата е в подбора на естествени масла; те са съчетани така, че да съвпаднат с определен тип порьозност на косата, или както някои хора го разбират по-лесно – да съвпаднат със степента на увреждане на косата. Очевидно е, че за тежката и гъста коса, която се утежнява лесно от неправилна грижа, са необходими други вещества, както и за дехидратираните и изтощени кичури. Поради тази причина Nanoil е серия от три продукта, всеки от които се съсредоточава върху определен тип коса. Освен това, всяка версия на Nanoil съдържа от 6 до 9 масла за грижа за косата – разнообразието от естествени вещества, които отдавна са оценени заради техните дълбоко подхранващи, разкрасяващи и регенериращи ефекти. Друг ключов момент е фактът, че естествените масла са незаменим източник на полезни мастни киселини (омега-3, 6 и 9), съдържат много витамини, минерали и фитостероли, които са отговорни за производството на колаген. Тяхното действие се подкрепя от гамата поддържащи вещества, които са от решаващо значение за процесите на регенерация на косата.

Тези добавки включват пантенол, коприна, кератин и ланолин.

Nanoil - най-доброто масло за коса

уебсайт на продукта: nanoil.bg

Но Nanoil е нещо повече от това. И трите версии на продукта съдържат уникални съставки, които дължат действието си на естествени вещества (Kerastim и Baicapil), които са отговорни за ускоряване на растежа на косата и уплътняване на кичурите. Благодарение на тях, Nanoil възпрепятства косопада.

Добра новина е и фактът, че Nanoil не съдържа парабени, силикони или други дехидратиращи и дразнещи вещества.

2. ЗА КАКЪВ ТИП КОСА Е ПОДХОДЯЩО ТОВА МАСЛО?

Серията на Nanoil е създадена така, че всяка една маслена версия да съвпада с подходящ тип порьозност на косата. Поради тази причина, Nanoil се съчетава с всеки тип коса. Всичко, което трябва да направите, е да прецените какво е състоянието на Вашата коса и нуждите на Вашите кичури, да определите типа порьозност и след това да изберете една от трите версии на продукта.

3. КАК ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ?

Nanoil е изключително удобен за използване. Може да се прилага върху косата по много начини, в зависимост от ефекта, който очаквате да получите, и степента на регенерация, от която се нуждаят кичурите.

Nanoil може да се прилага върху скалпа и кичурите, независимо дали са влажни или сухи, може да се използва преди или след измиване на косата или преди сушене (като термозащитен лосион). Освен това маслото може да служи като емулсия за поддържане на кичурите, улеснява стилизирането на косата, придава блясък на кичурите, укротява накъдрената коса и защитава краищата. Nanoil може да се използва по няколко пъти на ден. Това е прекрасен и многофункционален продукт, който осигурява цялостна грижа за косата.

4. КАКВИ ЕФЕКТИ ИМА?

Nanoil ЗА КОСА С МАЛКА ПОРЬОЗНОСТ се грижи за плътните и тежки коси, повдига ги, придава на косата лекота и гарантира успешно стилизиране. Освен това, маслото предпазва косата от увреждане, осигурява блясък и подхранва скалпа.

Nanoil ЗА КОСА СЪС СРЕДНА ПОРЬОЗНОСТ се грижи за кичурите, чието състояние е влошено значително; фиксира косата, грижи се за дехидратираните краища, противодейства на изсъхването, улеснява стилизирането, придава блясък и мекота.

Nanoil ЗА КОСА С ГОЛЯМА ПОРЬОЗНОСТ регенерира увредената коса, хидратира я, предотвратява по-нататъшни увреждания и дехидратация, възстановява кератиновото покритие и вътрешната структура на косата, придава гъвкавост и я подсилва.

Всяка от трите версии на Nanoil ускорява растежа на косата, насърчава ефикасната работа на космените луковици и предотвратява косопада. Също така – трите версии увеличават обема на косата.

5. ЗАЩО СЕ ПРЕПОРЪЧВА?

  • съдържа разнообразие от естествени масла
  • регенерира и защитава
  • подобрява вида на косата незабавно
  • без парабени
  • може да се нанася върху скалпа
  • красива черна стъклена бутилка
  • подходящо е за нуждите на косата и нейната порьозност
  • ефективен продукт, има хубав аромат

6. ИМАЙТЕ ПРЕДВИД…

  • цената (за висококачествен продукт трябва да платите малко повече)